Rygeafvænning

Rygeafvænning

Motivation

Rygning er en af de hyppigste årsager til sygdomme som lungekræft, hjertekarsygdomme, lungelidelser og andre alvorlige lidelser. Det er derfor naturligt at tænker i rygestop baner.

 

Uanset om du ønsker at holde op med at ryge for din egen skyld, for helbredets skyld eller for dine omgivelsers skyld, så er motivation er en vigtig faktor i et rygestop. Er motivationen på plads, kan akupunktur hjælpe dig godt på vej.

Behandling før/efter

Det er vigtigt for effekten af behandlingen, at man ikke har røget eller drukket kaffe i 6 – 8 timer før. Derudover anbefales det, at man skærer ned på eller helt stopper indtag af kaffe og alkohol i den første tid, hvor man stopper rygningen.

 

Ved selve behandlingen får man nåle både på krop og i ørene. En nål eller ”magnetisk perle” skal blive siddende efter behandlingen, hvor sidstnævnte kan aktiveres med et let pres ved rygetrang, som oftest varer mellem 1-3 minutter.

 

Nålene mindsker lysten til tobak og fjerner tobaksabstinenserne, da effekten af nålene erstatter effekten af nikotin. Nikotin er et af de mest vanedannende stoffer, der findes. Effekten af nikotin findes i kroppen i op til en måned efter rygestop.

 

Du skal regne med minimum 1 – 3 behandlinger

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved